Algemene Voorwaarden


Logo DDE Groot


ALGEMENE VOORWAARDEN

Dutch-Drone-Event
 
laatste wijziging: 04-08-2016

Algemeen

Dutch-Drone-Event is het Nederlandse publicatie en ondersteunings platform voor alle drone gerelateerde meetings, demo's, evenementen en festivals.
Deze worden ook wel events genoemd.
Wij publiceren events voor diverse facebook groepen, drone winkels, evenementen organisaties of andere drone organisaties, maar bieden ook toegangskaarten voor bezoekers van deze evenementen en festivals. De wijze van ondersteuning wordt aangegeven indien nodig in het betreffende event of is te zien indien de Inschrijf link wordt gevolgd.
Tevens kunnen wij binnenkort voorzien in Drone Race Timing en Race Setup.

Publiceren van Event

Wij kennen 3 hoofd soorten events die worden gepubliceerd. Beide worden op onze FaceBook Pagina, diverse FB Groepen als ook op de Website gepubliceerd.

  1. Gratis: Hierbij worden voor piloten en publiek geen inschrijf of entree gelden gevraagd. Zowel online als op locatie. Deze worden voor Facebook Drone Groepen gratis geplaatst
  2. Tickets: Hierbij is er een entreegeld piloten, toegangsgeld toeschouwer en/of parkeerkaart verkoop. In deze situatie kan er gekozen worden voor een jaar abonnement (sponsoring) of commissie op de kaart verkoop. Wordt de kaart verkoop door derden gedaan dan wordt er door gelinkt.
  3. Media en Ticket Bureaus: Kunnen kiezen uit: A - Eenmalige bijdrage per event. B - Jaar Sponsoring (Gratis Events). C - Commissie over kaart Verkoop (per event ntb). D - Combinatie van A+B+C.

Beheerders FB groepen kunnen email sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Overigen kunnen een email sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Ook kan er gebruik worden gemaakt van de formulieren op de Homepage.
Indien Dutch-Drone-Event de kaarten voor de organisatie verkoopt worden onderling prijzen afgesproken voor sponsoring, commissie of een combinatie.
Indicatie: Sponsoring vanaf € 50,00 ex BTW/Jaar (abonnement) voor maximaal 4 events/jaar voor betaalde events of commerciële instellingen en bedrijven.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om analyses ter verbetering te kunnen uitvoeren, de verbinding te beveiligen en om uw login te onthouden op uw eigen computer.

Verantwoordelijkheden

Dutch-Drone-Event is als publicatie platform verplicht om voor organiserende groepen, personen en bedrijven de aangeleverde informatie zo correct mogelijk te publiceren.
Dutch-Drone-Event kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de organisatie, veiligheid van publiek en vliegers alsmede ook de toestemming om op de gepubliceerde locatie het event te organiseren.
Drone Vliegers blijven ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen en het naleven van regelgeving.
Dutch-Drone-Event houdt zich het recht voor om (ook na publicatie) de publicatie van een event te weigeren of in te trekken.

Registreren

Wij registreren Voornaam, Achternaam, Gebruikersnaam, Emailadres en Wachtwoord. Uw telefoonnummer kunt u vrijwillig invullen. (Wel handig voor bereikbaarheid)
De registratie wordt gebruikt om inschrijvingen en tickets aan de registrant te kunnen koppelen die door Dutch-Drone-Event worden verzorgd. Dit wordt het leden-account genoemd.
Registranten (ook leden genoemd) kunnen eigen inschrijvingen zien en wijzigingen zoals afmelden (gratis events) doorvoeren.
Indien inschrijven voor een op dit platform gepubliceerde Event de geïnteresseerde(n) door stuurt naar een Facebook Pagina, Groep of Website dan vervalt alle registratie verantwoordelijkheid terug naar de registrant of de inschrijvende organisatie. Dutch-Drone-Event houdt daarvan geen registratie bij.
Voor deze vorm van doorlinken is geen registratie of leden-account vereist.
Geregistreerde leden kunnen hun registratie beëindigen door een email te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betalingen

Betalingen geschieden uitsluitend in Euro's via betaalmogelijkheden zoals iDeal, Bancontact, Bankoverschrijving van Mollie of aanvullende opties.. Alleen geregistreerde leden kunnen inschrijven voor events waarbij een betaling moet worden gedaan.
Meer informatie over Mollie is te vinden op: https://www.mollie.com/nl/about

Annulering en Restitutie

Betalingen kunnen bij annulering worden gerestitueerd indien dit bij het event wordt aangegeven. Leden kunnen restitutie aanvragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
In het event wordt aangegeven waar en/of hoe annuleren mogelijk is, of er annuleringskosten worden berekend bij annulering. Deze kosten bestaan uit annulerings kosten, administratie kosten, boekingskosten en bankkosten.
De kosten worden als totaal bedrag vermeld.

Tickets

Tickets kunnen worden geleverd door Dutch-Drone-Event of middels een link naar externe partijen.
Tickets aangeboden via externe partijen vallen onder verantwoording van de externe partij.
Tickets van Dutch-Drone-Event kunnen worden aangeboden op naam of aan toonder. Tickets op naam mogen niet doorverkochtworden zonderoverleg.
Tickets aan toonder kunnen door koper worden weggegeven of verkocht. Doorverkoop is uitsluitend toegestaan tegen aankoopprijs of met korting.
Geregistreerde leden kunnen maar 1 ticket kopen, dit ticket is tevens het registratie bewijs voor het op het ticket genoemd event.
Tickets op naam of bij inschrijven van Groepen kunnen de Tickets uitsluitend worden geannuleerd via: tickets@dutch-drone-event.

Categoriën en event types

We maken onderscheid in diverse Drone categorieën en meerdere types events die zodanig worden gepubliceerd. 
We maken onderscheid in de types Gratis , Betaalde Evenementen, Kortingskaart Events en Festivals.
Drone categorieën onderscheiden wij in: Demo's, Video drones, Race drones, Meetings en Wedstrijden.
Ieder type event kan bestaan uit 1 of meerder drone categorieën en daardoor kunnen deze onder 1 of meerdere onderdelen van de Algemene Voorwaarden vallen.

  1. Meetings: Worden georganiseerd door Facebook Drone Groepen, Drone winkels of andere (non) commerciële instanties.
  2. Video Meeting: Event gericht op of geschikt voor Drones die geschikt of gebouwd zijn voor het maken van Foto's en Video's.
  3. Racers: Event gericht op of geschikt voor Drones die geschikt of gebouwd zijn voor het racen over een vrij of vastgelegd parcours.
  4. Wedstrijden: Event gericht op Race Drones waarbij een competitie of wedstrijd element aanwezig is.
  5. Gratis: Deze aanduiding wordt gebruikt bij events waarbij geen toegangsgelden, inschrijfgeld of parkeergeld hoeft te worden voldaan.
  6. Betaalde events: Indien er een bedrag in Euro staat vermeld kan dit zijn voor Entreegeld, Inschrijfgeld, Parkeerkaartjes of Speciale Kaarten voor activiteiten van derden die naast het Drone event plaatsvinden.

Dutch-Drone-Event behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden aan tepassen aan ontwikkelingen van de website en in de markt.